Anda Follow sy, Sy Follow awak: :-)

Saturday, June 7, 2014

Nak baby lagi?

Soalan dikepala otak aku sekrang?

Sape tak nak baby.. aku la nak lagi baby. aku nak big family..

kalau boleh aku nak 4 anak... sebab yang akan isi masa tujuan aku sampai ke tua adalah anak2 aku disamping berjalan di jalanNya..

mungkin bg orang lain, lain dia punya impian.. tapi impian aku adalah anak.. aku tahu kekadang penat rimas ngan anak2 aku nye kerenah.. tapi ini saje yang dapat gembirakan aku..

sekarang giler tengok baby kat youtube.. huhuhu
omaiii... rase menitis air mata nak baby..

tahan dulu la... abis degree ni sambung terus baby..
baby no3 waiting ibu ye.. eh boleh cakap macam tu. hahah

kalau no3 umor dah 32 dah. ok la boleh lah.. last sekali umor 35.. pastu stopped... 
nanti umor 4o tahun hantar anak sekolah darjah satu. huhhuhu

kan best dapat twin gegel sekali... erm memang la susah... tapi senang susah sama2. pastu bila besar sama2 kan best...

**** bye. masing terbayang bau baby baru lahir. uwaa



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...